Uitleg

De enige snelle COVID-19-test voor zowel IgM- als IgG-antilichamen met bewezen goede klinische prestaties in vergelijking met RT-PCR.

Vitro In vitro diagnostische test
Bepaling Kwalitatieve bepaling van de IgM- en IgG-antilichamen van COVID-19
Μ 10 μL volbloed / serum / plasma

✅   Uitslag na 15 minuten.
✅   Alleen voor professioneel gebruik

T CE TüV Rheinland ISO 13485: 2016

Specificaties en functies:
De snelle test COVID-19 IgM / IgG is een in vitro diagnostische test voor de kwalitatieve bepaling van COVID-19’s IgM- en IgG-antilichamen in menselijk volbloed, serum, plasma of vingertopbloed.

De testkit bestaat uit teststrip en buffer. Het is alleen bedoeld voor in-vitrodiagnostiek en kan worden gebruikt in point-of-care-tests, dokterspraktijken, ziekenhuizen en centrale laboratoria.

De testkit is gebaseerd op immunoassay-technologie. De teststrips bevatten:

  1.  Conjugate Pad (tie-pad teststrip) recombinant Covid 19 antigeen gecoat met colloïdaal goud en kwaliteitscontrole antilichaam gouden marker.
  2. NC-membraan: bekleed met twee detectielijnen (IgG-lijn en IgM-lijn) en één kwaliteitscontrolelijn (C-lijn). De IgM-lijn bekleed met monoklonaal anti-humaan IgM-antilichaam van muis detecteert het COVID-19 IgM-antilichaam. De IgG-lijn bekleed met monoklonaal anti-humaan IgG-antilichaam van muis detecteert het COVID-19 IgG-antilichaam. De C-lijn bedekt met antilichaam voor kwaliteitscontrole. Wanneer het monster wordt toegevoegd aan de monsteropening van de teststrip, beweegt het naar voren langs het testapparaat. Als het monster IgM-antilichamen bevat, zullen antilichamen zich binden aan het virusantigeen dat is gelabeld met colloïdaal goud en vervolgens sandwichen met het gecoate anti-humane IgM-monoklonale antilichaam op de IgM-lijn, de IgM-lijn zal paarsrood lijken, waardoor het COVID-19 IgM ontstaat wordt antilichaam-positief genoemd.

Als het monster IgG-antilichamen bevat, zullen antilichamen zich binden aan het virusantigeen dat is gelabeld met colloïdaal goud en vervolgens sandwichen met het gecoate anti-humane IgG-monoklonale antilichaam op de IgG-lijn, de IgG-lijn zal paarsrood lijken, wat COVID-19 IgG zal opleveren wat aangeeft dat het antilichaam positief is.

Als een van de lijnen IgG of IgM geen kleur vertoont, wordt het negatieve resultaat weergegeven. De teststrip bevat ook een kwaliteitscontrolelijn C, of ​​er nu een testlijn is of niet, kwaliteitscontrolelijn C moet paarsrood worden weergegeven. Testresultaat is ongeldig als kwaliteitscontrolelijn C geen kleur vertoont, dit monster moet opnieuw worden getest.

INTERPRETATIE VAN TESTRESULTATEN
Positief resultaat:

het COVID-19 IgM-antilichaam wordt gedetecteerd wanneer de kwaliteitscontrolelijn C en de detectielijn IgM beide gekleurd zijn en de detectie-IgG-lijn niet gekleurd is, wat betekent dat het COVID-19 IgM-antilichaam positief is.
Het COVID-19 IgG-antilichaam wordt gedetecteerd als de kwaliteitscontrolelijn C en de detectie-IgG-lijn beide gekleurd zijn en de detectie-IgM-lijn niet gekleurd is, wat betekent dat het COVID-19 IgG-antilichaam positief is.
De COVID-19 IgG- en IgM-antilichamen worden gedetecteerd als de kwaliteitscontrolelijn C, de detectielijn IgM en IgG beide gekleurd zijn, wat betekent dat zowel de COVID-19 IgG- als IgM-antilichamen positief zijn.

Negatief resultaat:
als alleen kwaliteitscontrolelijn C gekleurd is, IgG- en IgM-detectielijnen niet gekleurd zijn, wordt het COVID-19 IgM / IgG-antilichaam niet gedetecteerd, wat betekent dat het resultaat negatief is.

Ongeldig resultaat:
Als de kwaliteitscontrolelijn C niet gekleurd is, ongeacht of de detectielijn IgG / IgM al dan niet gekleurd is, is het resultaat ongeldig en moet het opnieuw worden getest.

Sneltest om een bloedmonster te controleren op lgG en lgM antilichamen tegen het COVID-19 corona virus in menselijk volbloed, serum of plasma. Inhoud verpakking: testcassette, pipet, buffervloeistof, alcoholdoekje en bloedprikker.

Onze COVID-19 sneltesten zijn geclassificeerd volgens de IVD-richtlijn v98/79/EG voor medische hulpmiddelen en hebben het CE- keurmerk.

Let op dat deze testen niet officieel zijn vrijgegeven als medisch hulpmiddel en derhalve zal het testresultaat, positief en negatief, altijd moeten worden geverifieerd door een daarvoor bevoegde instantie.

Beperkingen:
Het testresultaat kan niet worden gebruikt voor de diagnose van COVID-19. Als het resultaat niet overeenkomt met de klinische evaluatie, voer dan meer tests uit.
Gebruik geen sterke hemolytische monsters.
Opmerking: voor diagnostisch gebruik in vitro.

Wegens hygiënevoorschriften nemen wij geen tests terug.